Ecosaving – kohti kestävää tulevaisuutta

Meillä FB Ketjussa kestävä kehitys on tärkeää. Olemme kehittäneet innovatiivisen Ecosaving-laskentatyökalun, jonka avulla voimme osoittaa asiakkaallemme hiilidioksidipäästöjen aleneman, kun he käyttävät laadukasta ketjua omassa prosessissaan. Ketjun elinkaaren aikana päästöihin vaikuttavia tekijöitä ovat mm. käytetyt raaka-aineet sekä kuljetusrahdit. Ketjumme valmistetaan eurooppalaisista raaka-aineista, jotka laadukkaana materiaalina pidentävät omalta osaltaan ketjun käyttöikää.

Ecosaving tähtää työkaluna ekologisiin ja taloudellisiin säästöihin: CO2 -päästöjen alenemiseen sekä vähentyneeseen veden- ja energiankulutukseen. Ulkopuolisen tahon teettämän esimerkkilaskelman mukaan yhdellä ketjulla hiilidioksiidipäästöt alenivat lähes 20 tonnia, mikä vastaa lähes 30 000 litraa puhdasta vettä.

Ketjun elinkaarikustannukset laskevat kokonaisuudessaan käyttöiän pidentyessä. Säästöä tulee myös kunnossapito- ja asennuskertojen vähenemisen myötä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!