Yhteistyöllä kohti tulevaisuuden ratkaisuja

FB Ketju on osa FB Groupia – ryhmään kuuluu myös yritys, jonka historia ulottuu aina 1800-luvulle asti. Pitkä historia ketjujen valmistuksessa, sekä tiivis yhteistyö vievät yrityksiä voimalla eteenpäin. Uteliaisuus ja innostus kehittää ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa on pitänyt meidät markkinoilla jo reilusti yli sata vuotta.

FB Group on hieman erilainen kuin muut ketjuja myyvät yritykset, sillä emme ole vain yksi yksittäinen yritys. FB Group koostuu seitsemästä itsenäisestä yrityksestä ympäri Eurooppaa. Yhteistyömme ryhmän kesken on tiivistä ja innovatiivista. Yhdessä kehitämme materiaaleja ja valmistustapoja sekä testaamme innovaatioita myös käytännössä. Jokainen FB Groupin yritys on hieman erilainen ja tekee eri asioita, mutta yhdessä haluamme olla enemmän kuin pelkkä ketjujen toimittaja.

Tiivis yhteistyö FB perheen sisällä

Kaikki FB Group -yritykset ovat keskittyneet markkinoimaan tuotteita omilla kotimarkkinoillaan, kun taas jotkut sen lisäksi valmistavat valikoituja tuotteita tai tuoteryhmiä toisille FB-yrityksille. FB Ketju valmistaa kuljetinketjuja, niihin liittyviä kolarakenteita sekä muita osia erityistarpeiden mukaisesti. Rauman Lapissa sijaitseva FB Ketju valmistaa myös muiden sisaryhtiöiden myymät kuljetinketjut. FB Chain Englannissa valmistaa mm. ketjuankkureita kun taas ruotsalainen FB Kedjor tuottaa lisäarvoa asiakkailleen ketjuihin liittyvällä kunnossapidolla, ketjumyynnin lisäksi.

Isona FB ryhmänä pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme vakio- sekä erikoisketjuja ja myös muita ketjuihin liittyviä komponentteja. Asiakasryhmämme koostuu laajasta kokonaisuudesta eri teollisuudenaloja ja käyttökohteita.

– Asiakkaidemme on mahdollisuus hyödyntää paikallisen FB-yrityksen erikoisosaamista ja myös tilata tarvitsemansa ketjut läheltä. Teemme tiivistä yhteistyötä FB perheen sisällä, toteaa FB Ketjutekniikka Oy:n toimitusjohtaja Mika Suomi.

FB Group -yritykset omistaa Tukholman pörssissä noteerattu Addtech AB.

#fbketju #fbgroup #neverstopmoving