Meidän laatumme on sinun etusi

FB Ketjun laadukkaat tuotteet valmistetaan Suomessa, Rauman Lapin tehtaalla käyttäen korkealaatuisia eurooppalaisia raaka-aineita. Uskolliset ja tyytyväiset asiakkaamme arvostavat laatua, mikä ilmenee keväällä 2023 tehdystä asiakastyytyväisyyskyselystä.

Kuten tyytyväiset asiakkaammekin kertovat, FB Ketjun tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Laatu ja kestävyys perustuvat eurooppalaisiin raaka-aineisiin sekä puhtaasti kotimaiseen työhön.

FB Ketju

Ketjun laadun varmistaminen alkaa jo myyntivaiheessa. Ammattitaitoinen myynti ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tuotteen lopullisen käyttökohteen, jolloin osaamme tarjota oikeita materiaaleja ja valmistusmenetelmiä. Näin olemme oikeille raiteilla alusta alkaen.

“Olen aina pitänyt FB Ketjun kanssa asioimista miellyttävänä kokemuksena. Jatkakaa samaan malliin.”

Hyväksi koetut ja testatut valmistustekniset ratkaisut, vuosikymmenten kokemus sekä ammattitaitoinen, sitoutunut ja hyvin koulutettu henkilöstö takaavat tuotteidemme pitkän käyttöiän. Näillä on suora vaikutus tuotteidemme kestävyyteen. Asiakkaamme saavat selvää etua valitsemalla FB Ketjun tuotteet.

Luotettava kumppanuus

FB Ketjun tavoitteena on aina ylittää asiakkaan odotukset, ja asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan tämä on toteutunut. Henkilökuntamme tarttuu nopeasti ja konkreettisesti asiakkaan mahdollisiin ongelmiin.

Uskollisimmat asiakkaamme ovat ostaneet FB Ketjun valmistamia tuotteita vuosikymmeniä. Kuuntelemme asiakasta ja reagoimme siihen, mitä meille kerrotaan. Jokainen asiakascase priorisoidaan korkealle, sillä asiakas on tärkein.

FB Ketju

Pyrimme hoitamaan ongelmat ja reklamaatiot mahdollisimman mallikkaasti, mikä jää myös asiakkaalle paremmin mieleen. Ongelman tullessa pidämme huolen, että asiakas tietää koko ajan, missä mennään. Näin asiakkaan ei tarvitse kysellä perään vaan voi luottaa siihen, että me hoidamme.

“Laadussa, innovaatioissa ja tuotevalikoimassa FB on edelleen paras.”

Asiakkaamme arvostavat vastuullisuuttamme

Vastuullisuus on olennainen osa toimintaamme. Kehitämme ja vahvistamme jatkuvasti vastuullisuutta ja kestävää kehitystä sekä otamme ne huomioon päätöksenteossamme.

Käytämme korkealaatuisia materiaaleja, jotka voidaan kierrättää. Valmistuksessa syntyvät koneistuslastut ja muu hukkateräs kerätään talteen ja kierrätetään palauttamalla ne terästehtaan raaka-aineiksi. Ketjut voidellaan ympäristöystävällisellä kuljetinketjujen erikoisvoiteluaineella. Kaikki pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätettäviä.

“Jatkakaa samalla tavalla ratkaisten asiakkaiden tarpeet – ei vain myyden rautaa.”

FB Ketju

Päivitämme jatkuvasti koneitamme, valaistustamme ja veden kulutustamme energiaystävällisempään muotoon. Asiakastyytyväisyyskyselystäkin käy ilmi, että asiakkaamme arvostavat vastuullisuuttamme.

Kiitos kaikesta palautteesta. Kehitys jatkuu, kuten asiakaslupauksemme sanoo:

#neverstopmoving.