Myyntitiimimme vahvistuu uudella myyjällä

FB Ketjun myyntitiimi on saanut vahvistusta, kun Ida Vehanen on aloittanut työnsä teknisenä myyjänä. Työ keskittyy aluksi kotimaan myyntiin, mutta tulevaisuudessa myyntityö voi suuntautua myös ulkomaille. Vehaselle kuuluu niin uusasiakashankinta kuin myös vanhojen asiakkuuksien hoito.

Työssään FB Ketjulla Vehanen kertoo oppivansa uutta joka päivä. Hän pitää myyntityöstä, sillä koskaan ei ole samanlaista päivää. Vehanen on toiminut seitsemän vuotta teknisenä myyjänä mm. Würthillä, jossa hänen vastuullaan olivat mm. autokorjaamot, metalliteollisuus ja jälleenmyynti. Koulutukseltaan hän on autonasentaja, vaikkei ole päivääkään tehnyt koulutustaan vastaavaa työtä. Tekninen ymmärrys ja osaaminen kuitenkin juontaa juurensa sieltä ja autojen kanssa hän on ollut tekemisissä koko lapsuuden.

– En ole ennen ollut tekemisessä kuljetinketjujen kanssa, mutta periaatteen kun tietää niin perehtyminen ketjuihin on ollut luontevaa.

FB Ketjulla työskentely vaikuttaa ensimmäisten viikkojen jälkeen mukavalta. Häntä kiinnostaa kansainvälinen toimintaympäristö, matkustaminen ja ihmisiin tutustuminen. Ketjulla on Idan mukaan mukavia ja avuliaita työkavereita ja hänet on otettu hyvin vastaan.

– Kun tulin tänne, tuntui, että olisin ollut täällä aina. Ketjulla on kotoisa tunnelma ja tunsin itseni tervetulleeksi.

Vapaa-aika Vehasella kuluu pääasiassa kahden kääpiömäyräkoiran kanssa puuhastellessa ja omakotitalon remontoinnissa.