RotaLuben® voitelujärjestelmät täydentävät Ketjua

Voitelujärjestelmiä rulla- ja kuljetinketjuille valmistava RotaLube® on ostettu osaksi FB Groupia. Siten RotaLuben ainutlaatuinen automatisoitu menetelmä, jolla varmistetaan voiteluaineen täsmällinen annostelu, on myös FB Ketjun asiakkaiden käytettävissä.

RotaLuben voitelujärjestelmiä hyödynnetään useilla eri teollisuuden aloilla, kuten puutavara-, pakkaus- ja elintarviketeollisuudessa. Yrityksen patentoituja tuotteita myydään ympäri maailmaa.

RotaLube®  täydentää FB Ketjun one-chain-toimintamallia, jossa asiakas saa kaiken ketjuihin liittyvän yhdestä paikasta. Toimintamallin tarkoituksena on palvella asiakasta entistä kokonaisvaltaisemmin – säästäen näin asiakkaan aikaa ja vaivaa. Rotalubelle yhteistyö merkitsee mahdollisuutta tarjota lisäarvoa sekä vanhoille että uusille asiakkaille.

– RotaLube® sopii kaikenkokoisiin kuljetinketjuihin ja käytettäväksi useilla eri aloilla, muun muassa louhoksissa, paperiteollisuudessa, kierrätyksessä ja biomassan käsittelyssä sekä jopa huvipuistoissa. Olemme iloisia, että voimme tarjota yhä useammille asiakkaille ympäri maailmaa voitelujärjestelmämme hyötyjä, kuten ketjun pidemmän eliniän ja käytettävyysajan, vähäisemmän voiteluaineen ja energian kulutuksen sekä kuljetushihnan omistamisen ja operoinnin matalammat kokonaiskustannukset, vuodesta 2012 yrityksessä mukana ollut Keith Horner toteaa RotaLuben verkkosivuilla.

RotaLube syntyi kuljetinketjuasiakkaiden tarpeista

Vuonna 2007 Isossa-Britanniassa alkunsa saanut RotaLube® syntyi silloisen Fbkc:n johtajan David Chippendalen ideasta. Sittemmin RotaLube® on tehnyt yhteistyötä Lancasterin yliopiston kanssa, ja yritys sai ensimmäisen patenttinsa 2012. Nykyään yritys tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman erilaisia voitelujärjestelmiä kuljetin- ja rullaketjuille.

– Olin toiminut alalla jo vuosia, ja sain asiakkailtani aina saman kysymyksen: mikä on paras tapa voidella ketjut? Pitkään minulla ei ollut vastausta, kunnes erään kerran autolla ajaessani sain idean. Muutamia vuosia myöhemmin ja muun muassa erilaisten prototyyppitestien ja yliopistokokeiden jälkeen, syntyi RotaLube, joka on todistetusti ja ilman epäilyksen häivää paras menetelmä ketjujen voiteluun. Sen voin nyt tarjota ketjuasiakkailleni vastaukseksi, Chippendale summaa.