Jakelijaprofiili: ImportTehSnab Oy

ImportTehSnab on Venäjän suurin kuljetinketjujen jakelija. Pietarilainen yritys perustetiin 2006, ja vuosien saatossa se on saavuttanut maineen keskeisenä korkealaatuisten, maahantuotujen varaosien tarjoajana. Yrityksen tuotteisiin kuuluu niin kuljetinketjuja, rullaketjuja, hydraulisia välineitä kuin sahanteriä sekä laaja valikoima muita teollisia osia.

Nykyään yritys edustaa useita johtavia eurooppalaisia valmistajia, ja sillä on Venäjällä kuusi sivukonttoria, joissa työskentelee 45 kokenutta alan ammattilaista yrityksen perustajan ja pääjohtajan Evgenii Koriakininalaisuudessa.

15 vuotta laadukasta palvelua

ImportTehSnab rakensi kuljetinketjujen erityisosaamisensa alun perin metsäteollisuuden tarpeita palvellessaan. Metsäteollisuus on edelleen yksi yrityksen suurimmista asiakasryhmistä, ja vuosien saatossa yritys on laajentanut asiantuntijuutensa myös sellu- ja paperiteollisuuteen. Todellisuudessa ImportTehSnabin tuotteita käytetään sitäkin laajemmin: sen laajan ja useiden eri yritysten tuotteista muodostuvan valikoiman ansiosta ImportTehSnabin tuotteita on käytössä lähes jokaisella teollisuuden osa-alueella Venäjällä.

Alusta alkaen ImportTehSnabin tarkoituksena on ollut varmistaa, että sen asiakkaiden tuotantoprosessit toimivat ilman keskeytyksiä. Yritys on säilyttänyt kilpailukykynsä hankkimalla korkealaatuisia varaosia ulkomailta ja toimittamalla niitä asiakkaille parhaimmalla hinta-laatusuhteella. ImportTehSnabin mukaan tiivis yhteistyö tuotteiden toimittajien ja valmistajien kanssa on mahdollistanut sen, että yritys pystyy toimimaan tehokkaasti tarjoten asiakkaiden tarpeisiin parhaimmat ratkaisut – myös erikoisketjuissa ja -osissa.

”Olemme jo pitkään työskennelleet tiiviisti raskaan teollisuuden toimittajien ja asiakkaiden kanssa, minkä johdosta meillä on syvä ymmärrys tuotevalikoimasta ja asiakkaidemme tarpeista,” Koriakin kertoo.

Vakaa kuljetinketjukumppani

Koriakin tutustui FB Groupiin ensimmäisen kerran vuonna 2003 ja perusti ImportTehSnabin kolme vuotta myöhemmin.

”Etsin tuolloin korkealaatuisia kuljetinketjuja ja löysin FB Kettenin, joka mainitsi minulle FB Ketjusta. Olemme tehneet siitä lähtien yhteistyötä FB Ketjun kanssa, ja ammattisuhteemme on säilynyt jo lähes 20 vuoden ajan. Sinä aikana olemme oppineet tuntemaan heidän tuotteensa läpikotaisin.”

Koriakinin mukaan kumppanuuden pitkäaikaisuus on FB Ketjun korkealaatuisten, eurooppalaisten materiaalien sekä erinomaisen palvelun ja tuen ansiota.

”FB Ketjun materiaalit ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Asiakkaillemme yksi tärkeimmistä FB Ketjun ominaisuuksista on tuotteiden pitkä elinkaari. Monet asiakkaistamme ovat tottuneet vaihtamaan ketjua joka vuosi, mutta FB Ketjun tuotteilla käyttöaika on jopa 3–5 vuotta. Se erottaa FB Ketjun muista.”

Koriakin korostaa myös hyötyjä, joita alkuperäisen laitevalmistajan kanssa työskentely mahdollistaa. Alkuperäisiä osia käytettäessä laite toimii juuri niin kuin sen on tarkoitus, minkä lisäksi ostonjälkeistä huoltoa – esimerkiksi FB Ketjun teknikon tekemänä – on helpompi tarjota. Monet Koriakinin asiakkaista käyttävätkin jo pohjoismaisia tuotteita, kuten FB Ketjun ketjuja.

”FB:n kanssa työskentely on ollut aina miellyttävää. Heiltä saa erinomaista ohjausta ja teknistä tukea aina, kun me tai asiakkaamme sellaista tarvitsemme. Kaikki saapuu aina ajallaan – jopa erikoisketjut, jotka on valmistettu asiakkaalle kustomoidun ratkaisun mukaan. Se puolestaan mahdollistaa sen, että voimme toimia nopeasti ja tehokkaasti sekä toimittaa tuotteet edelleen omille asiakkaillemme aikataulun mukaisesti. 

Tulevaisuuden osalta ImportTehSnap näkee sementtiteollisuuden FB Ketjun seuraavana merkittävänä mahdollisuutena Venäjällä. Yritys toivoo myös pääsevänsä pian taas messuille esittelemään FB Ketjun tuotteita.

Kun Koriakinilta kysytään terveisiä mahdollisille asiakkaille, hänellä on yksi asia mielessä:

”FB Ketju on paras valinta, kun halutaan ajan mittaan hyväksi havaittua laatua –  se on ehdottomasti korvaamatonta.”

YHTEYSTIEDOT

Puh: +7 (812) 595 35 00 Sähköposti: sale@importtehsnab.ru