Myyntitiimimme vahvistuu teknisellä myyjällä

FB ketjun myyntitiimi vahvistui uudella tekijällä, kun Markus Lahtinen aloitti teknisenä myyjänä. Lahtisen vastuulle tulevat nimetyt asiakkuudet ja työ keskittyy aluksi kotimaan myyntiin.

Lahtinen on pitkän linjan myyntimies, joka on aloittanut myyntityön heti lukiosta valmistuttuaan. Edellisessä työpaikassaan NMC Cellfoam Oy:ssä Lahtinen toimi 13 vuoden ajan aluemyyntipäällikkönä. Koulutustaustaa mieheltä löytyy muun muassa kuljetus- ja merirahtipuolelta sekä viimeisimpänä Markkinointi-instituutin (nykyään Rastor) teknisen myyjän opinnoista.

Vapaa-aikaansa Lahtinen viettää muun muassa keilailun parissa, jota hän on harrastanut jo 35 vuotta. Keilailu on Lahtisen mukaan oiva harrastus reissutyöläiselle, koska lähes joka paikkakunnalta löytyy keilahalli, jonne voi suunnata työpäivän päätteeksi.

Lahtinen on aloittanut uuden työnsä luottavaisin mielin. Työ vaikuttaa todella hyvältä ja kiinnostavalta, ja FB Ketjussa on helppo viihtyä. Muutamia uusia asiakasehdokkaitakin on jo löytynyt miehen verkostoista.

– Myyjän työ onnistuu etänä, mutta ei livetapaamisia silti korvaa mikään. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan lisää asiakkaita ja ketjukavereita, jotka ovat äärimmäisen ammattitaitoista porukkaa.