Tiedote koskien koronavirusta (COVID-19)

Suhtaudumme koronaviruksesta (COVID-19) johtuvaan tilanteeseen vakavasti ja haluamme omalta osaltamme estää viruksen leviämistä Suomessa ja maailmalla. Työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme turvallisuus on tärkein huolenaiheemme.

FB Ketju seuraa tilannetta aktiivisesti ja noudattaa viranomaisten sekä Suomen hallituksen ohjeistusta. Seuraavat toimenpiteet käyttöönottamalla pyrimme ehkäisemään koronaviruksen leviämistä:

  • FB Ketju kehottaa työntekijöitään työskentelemään etänä aina kun se on mahdollista. Voit ottaa meihin yhteyttä normaalityöaikana puhelimitse, sähköpostitse tai etätapaamisen muodossa. Yhteystietomme eivät ole muuttuneet, ja löydät ne verkkosivuiltamme osoitteesta fbketju.com/fi/yhteystiedot/.
  • FB Ketjun työntekijöitä on kielletty matkustamasta Suomen ulkopuolelle. Kiellon odotetaan kestävän huhtikuun loppuun asti. Matkustuskiellon aikana tuemme asiakkaitamme etäyhteydellä.
  • Työtekijöitämme on ohjeistettu välttämään matkustamista ja fyysisiä tapaamisia Suomessa. Suomen viranomaiset ovat rajoittaneet yli 10 henkilön kokoontumisia, joten toistaiseksi emme osallistu messuille tai muihin suuriin tapahtumiin ja kokouksiin.
  • Fyysiset tapaamiset (asiakkaiden tai sidosryhmien kanssa sekä sisäiset) on rajoitettu siten, että vain kaikista välttämättömimmät toteutetaan.  Muut tapaamiset hoidetaan videon tai puhelimen välityksellä. Pakollisissa tapaamisissa noudatetaan tarkasti THL:n ohjeita hyvästä käsihygieniasta. Kättelyä ja muuta lähikontaktia tulee välttää.

Työntekijöidemme, asiakkaidemme ja kumppaneidemme hyvinvointi on meille ensisijaista. Sen vuoksi teemme parhaamme estääksemme viruksen leviämistä ja samalla huolehdimme, että prosessien materiaalit pysyvät liikkeessä ympäri maailmaa. Pahoittelemme varautumistoimenpiteistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.  

Tällä hetkellä tuotantomme toimii normaalisti ja toimitukset lähtevät suunnitellusti. Tiedotamme aiheesta lisää, mikäli tilanne muuttuu.