FB Ketju laajentaa

FB Ketju on hankkinut omistukseensa lisätoimitilaa Rauman Lapista yhteensä 4500m2 tuotanto- ja 1300 m2 toimistotilaa ja siihen kuuluvat kiinteistöt.

Tämä hankinta on seuraava vaihe positiiviselle kehityksellemme ja tällä investoinnilla mahdollistamme tavoitteemme kaksinkertaistaa myyntimme ja tuotantomme lähivuosien aikana. Nykyiset toimitilamme Köyliössä säilyvät edelleen käytössä ja ne saneerataan ajanmukaiseksi lisätilojen käyttöönoton jälkeen. Nämä uudet tilat mahdollistavat tuotantomenetelmien kehittämisen, tuotekehityksen sekä parantavat lisäresurssien saantia.

Uudet tilat tullaan käyttöönottamaan kevään aikana niin, että Lapin toimipisteeseen siirtyvä tuotannonosa ja toimisto tulevat muuttamaan sinne kesän 2019 alkuun mennessä. Kaikki yrityksen toiminnot jatkuvat häiriöttä muutosta huolimatta.